Een nieuw gezicht: Susan Lemmens

Al jong wist ik het: horeca daar klopt mijn hart sneller voor

Al op jonge leeftijd wist ik, Susan Lemmens (33), dat ik later in de horeca wilde gaan werken. Mijn ouders gaven mij het advies dit maar eerst eens als bijbaantje uit te testen. Kon ik er wel tegen als iedereen vrij was en leuke dingen deed om dan zelf aan het werk te zijn? Nou, de praktijk heeft mij geleerd dat mijn hart daar juist sneller van gaat kloppen.

Dus hup naar de hotel- en managementopleiding en in de tussentijd mijn ervaring verder uitbreiden. En dan te bedenken dat ik vroeger balletdanseres wilde worden. Althans dat vind ik terug in vriendinnenboekjes. Ik ben zo blij dat ik naar mijn gevoel heb durven te luisteren en vol gegaan ben voor de horeca.

Ervaring opdoen
Van hard werken ben ik niet vies, sterker nog als mensen er de kantjes van aflopen raak ik juist geïrriteerd. En het hoort nu eenmaal bij de horeca. De afgelopen twee jaar heb ik mijn ervaring een extra zetje kunnen geven door als maître bij restaurant Brienen aan de Maas te werken. Daar kunnen gasten me misschien dus ook van kennen.

Heerlijk
Ik kan zelf erg genieten van een heel goed glas wijn in combinatie met kreeft, ganzenlever of een stukje zwezerik. Ooh en chocolade is ook wel een dingetje..
In september heb ik in Italië genoten van een verblijf bij een heel mooi wijnhuis midden in Toscane. Een hele fijne vakantie vol lekker eten en hele mooi wijn!

Toekomst
Niemand is ooit te oud om te leren en zich verder te ontwikkelen. Ik wil dan ook nog vele mooie wijnen proeven en mijn wijnkennis mede hierdoor vergroten. De perfecte wijn- en spijscombinatie is natuurlijk altijd een uitdaging.

Ik hoop samen met Jaymie, Tim en Luuk te groeien tot een topteam en dit te kunnen laten zien aan alle gasten die we iedere dag mogen ontvangen.

Tot ziens bij Samen,

Susan