Wij gaan naar een groter pand!!

Afgelopen week was het zover: Tim en Jaymie plaatsten de handtekening onder de overeenkomst voor de nieuwe locatie. Zij omschrijven het zelf als: “Een droom die groeit.” De komende maanden is Samen gewoon op de vertrouwde locatie te vinden, dus als gast merk je niet direct iets.

Voor het einde van dit jaar zullen de deuren geopend worden op de nieuwe locatie, Schoolstraat 31, slechts 69 meter verderop. Wellicht komt dan de vraag in jou op: waarom dan toch deze verhuizing? Het nieuwe pand heeft enkele extra mogelijkheden: een groter terras wat meer in verbinding staat met het Schouwburgplein, meer mogelijkheden voor gezelschappen en het nog beter borgen van de gewenste kwaliteit door de extra ruimte achter de schermen. “Het voelt voor ons echt als een ontzettende kans”, geeft Tim aan, “onze gasten nog meer kunnen laten genieten daar doen wij dit voor!”

“Aan het concept veranderen wij helemaal niets, want juist dat is wat onze gasten zo waarderen. De vertrouwde taste-arrangementen en planken, bijpassende wijnen en toegankelijke gerechten, daar staan wij voor en dat blijft zo. Met dezelfde bedrijven als drie jaar terug, gaan we ervoor zorgen dat dezelfde sfeer en entourage op de nieuwe locatie wordt gecreëerd”, aldus Jaymie.

De komende maanden zullen best zwaar worden. Aan de ene kant de verbouwing en aan de andere kant gewoon doorwerken op de huidige locatie. Maar als zij denken aan datgeen wat komen gaat, hebben Tim en Jaymie er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken. Uiteraard samen met het team, met onder meer Luuk Hillekens als kok en Susan Lemmens als gastvrouw. 

De huidige locatie blijft in handen van Tim en Jaymie en is te reserveren voor speciale gelegenheden. Alle ideeën zijn bespreekbaar, dus neem vooral contact op als jij meer informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden. Blijf de website en social media accounts volgen voor alle ontwikkelingen en de exacte openingsdatum van de nieuwe locatie.