Over ons

Na jaren gewerkt te hebben op verschillende niveaus en typen horeca, wilden Jaymie en Tim graag een volgende stap maken. Die stap wilden ze graag samen maken! Met het openen van Wijn & Bistrobar Samen wordt deze droom werkelijkheid.


Jaymie,
 heeft na haar opleiding samen met Tim in het buitenland gewerkt als leidinggevende in een horecabedrijf. Daarna begon ze als zelfstandig werkend gastvrouw bij de Beejekurf. In 5 jaar tijd wist zij zichzelf tot sommelier en gastvrouw van de Beejekurf te ontwikkelen.


Tim,
 heeft na zijn opleiding dus ook in het buitenland (Bonaire) gewerkt. Hij werkte daar als chef-kok. Daarnaast heeft hij voor verschillende meester-koks gewerkt, zoals Toine Hermsen, René Brienen en Paul Pollux. De laatste 2,5 jaar was Tim werkzaam als sous chef bij de Beejekurf.


Susan, Luuk
 en Luc  maken ons team compleet.


Het Concept

Gebruikmakend van goede en eerlijke producten is Tim met zijn kennis in staat om vanuit een ambachtelijke keuken alles zelf te maken. Om zo de gasten te verrassen met eenvoudig, maar van hoge kwaliteit eten en producten.

Door de ervaring van Jaymie en contacten met leveranciers en kleine wijnimporteurs kan zij gasten goed voorzien van een goed advies passend bij het smaakprofiel van de gast. Door de contacten met de leveranciers en kleine wijnimporteurs, kan zij ook verrassend en vernieuwend blijven, waardoor het interessant blijft voor de gast.

Wijn & Bistrobar Samen wil een middag of avond genieten met familie en / of vrienden weer toegankelijk maken voor een breed publiek.