Tim heeft na zijn opleiding in het buitenland (Bonaire) gewerkt als chef-kok. Daarnaast heeft hij voor verschillende meester-koks gewerkt, zoals Toine Hermsen, René Brienen en Paul Pollux. De laatste 2,5 jaar was Tim werkzaam als sous chef bij de Beejekurf.
Na jaren gewerkt te hebben op verschillende niveaus en typen horeca, wilde Tim graag een volgende stap maken en met het openen van Wijn & Bistrobar Samen werd deze droom werkelijkheid.
Het Concept
Gebruikmakend van goede en eerlijke producten is Tim met zijn kennis in staat om vanuit een ambachtelijke keuken alles zelf te maken. Om zo de gasten te verrassen met eenvoudig, maar van hoge kwaliteit eten en producten.
Door de ervaring en contacten met leveranciers en kleine wijnimporteurs worden de gasten voorzien van een goed wijnadvies, passend bij hun smaakprofiel. Juist door deze contacten, kan hij ook verrassend en vernieuwend blijven, waardoor het interessant blijft voor de gast.
Wijn & Bistrobar Samen wil een middag of avond genieten met familie en / of vrienden weer toegankelijk maken voor een breed publiek.